10 Years Of Rézangyal

Info
 • Ügyfél

  Rézangyal

 • Kategória

  Kampány, csomagolás, promóció, online, retail

 • Év

  2017

Project
 • A márka 10 éves születésnapjára Magyarországon elsőként randomgenerált,
  foszforeszkáló címkét terveztünk az 4 fő íz és a márka 4 fő mozgatórugója köré.
  A kreatív koncepció és a komplett gyártásmanagementjén túl a teljes kampány
  lebonyolítása is feladatunk volt, ezekről a későbbbiekben lesz szó.
  A gyártás során nyomdai partnerünkkel együttműködve, európában elsőként
  üzemelhettük be és használhattuk azt az új nyomdagépet, amely kezeli a
  randomgeneráló szoftvert. Hogy a címke a HoReCa egységek polcain éjszaka is
  kitűnjön egy sötétben világító, foszforeszkáló elemmel is elláttuk,
  ezáltal outstanding polci láthatóságot elérve.

 • Eredmény

  A limitált kollekció mind a kampány mutatószámai, mind az értékesítési számok szerint is igen sikeres volt – két újragyártást élt meg!

 • Említések

  PAKK kiemelt arany
  World brand design
  Packaging Of The World
  Favourite Design

A limitált széria az elmúlt tíz év 5 legkedveltebb íze köré csoportosult. Minden íz mellé hozzárendeltünk egy, a márka számára irányadó jellemzőt, mint a barátság, a zene, a fesztiválok, stb., majd ezek köré építettük fel a címke patternját, majd később az animációs videokat és a zene spotokat.

Rézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolításRézangyal pálinka limitált kiadás csomagolástervezés és teljes kampány lebonyolítás

A márka számára a zene és zenekarok mindigis kulcsfontosságúak voltak, így kézenfekvő volt olyan PR kampányt indítani, ahol perszonalizált pálinkát készítettünk be a backstagekbe a fesztiválokon. A megajándékozott zenekarok közel 100%-a megosztotta az élményét a social felületein.