Crystallum

Info
 • Ügyfél

  Márton és Lányai Kft.

 • Kategória

  Termékbevezetés, Csomagolás, PR, fotózás

Project
 • Hazánk talán legelismertebb pálinka márkájával közösen terveztük meg és vezettük be Magyarország első és egyetlen, prémium felett elhelyezkedő, Ajka kristályba zárt limitált pálinka kollekcióját, illetve a több, mint 200.000 Ft-os ritkaság bevezetésére foodpairing PR eseményt szerveztünk a Costes Downtownban.
  Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedte, többek közt olyanokat, mint az arculat, a logo, a termék- és csomagolásdesign, az anyagválasztás, a technológiai elődiagnosztika és prototípusgyártás, a gyártásmenedzsment, a díszdoboz tervezés, termék és image fotózás, a key visual fejlesztés és a POS anyagok létrehozása, illetve a termékbevezetés PR eseménye.

 • Eredmény

  A 2 x 200db sorszámozott, aláírt palack rekord sebességgel került értékesítésre

 • Említések

  Packaging Of The World

A logótervezés során a prémium megjelenés mellett igyekeztünk olyan formavilágot kialakítani, amely egyszerre igazodik a már meglévő Márton És Lányai logóhoz, és a tradícionális pálinka kultúra vizuális irányához. Az ornamentikus motívum a magyar tradíciókra, az anyatermészetre és színes növényvilágunkra utal, míg a háttérben lévő nagy “M” monogram a Crystallumot készítő anyacéget, a Márton és Lányai pálinkamanufaktúrát jelképezi.