“Értékek összhangja” Rézangyal imagefilm

Info
 • Ügyfél

  Coca Cola Hbc. Kft.

  Rézangyal

 • Kategória

  Video, szövegírás, kreatív, gyártás

Project
 • Egy prémium pálinkát csak nagy odafigyeléssel, műgonddal válogatott gyümölcsökből lehet előállítani, magas szaktudású párlatmesterek közreműködésével. Egy kisfilmen keresztül mutatjuk be Márton Andrással a Rézangyal blendmesterével, hogyan találnak egymásra a gyümölcsök különböző íz- és illatkarakterei a házasítás révén.

   

A blendelés mint eljárás és mint kifejezés Skóciából származik, házasítást jelent. A tökélyre fejlesztett házasítás pedig képes az ezernyi változóból állandó csúcsminőséget alkotni. Ez az eljárás közös a portóiban, a champagne-ban, a blended Scotch whiskykben és a Rézangyal-pálinkákban egyaránt. A házasítás a legösszetettebb karakterrel rendelkező és a legkiemelkedőbb minőségű tételek létrehozásának módja, amely kiküszöböli a különböző évjáratok okozta eltéréseket.

 

Fealadatunk volt bemutatni és hangulatba önteni a folyamatot, ahogyan a Rézangyal – Márton András vezetésével – alkot több eltérő íz és illat karakterrel bíró pálinkából egy újat: a legjobbat. A Rézangyal prémium kollekciójának pálinkái egytől egyig igazi mesterművek, megalkotásukhoz fáradhatatlan kísérletezésre, eltökéltségre, kiváló alapanyagokra és határozott elképzelésre volt szükség. Ezt a törekvést és megkülönböztető erőt volt célunk bemutatni az elkészített video során.

 

A kajszibarack, Irsai Olivér szőlő-, szilva-, érlelt alma- és meggypálinkából álló Rézangyal prémium kollekció 2019 nyarán mutatkozott be, aminek teljes körű managelése a feladatunk volt kezdve a fogyasztói & vásárlói kutatás, termék- és csomagolásdesign, látványtervezés, anyagválasztás, A/B tesztelés, technológiai elődiagnosztika, tartalommanagement, prototípusgyártás égy gyártásmenedzsmenttől a termék és image fotózáson, KeyVisual fejlesztésen át egészen a POS anyagok és 3D animációk létrehozásáig. Lásd itt: https://heythere.hu/hu/projekt/rezangyal-premium-line/

.

 

Gyártás: Studio-x

Rendező/vágó: Derzsy András

Operatőr: Temesi Ádám

Gyártásvezető: Wagner Emil

Fővilágosító: Szomjas József

Világosító: Darázsi Tamás

Stylist: Schreiter Lilla

Sminkes: Salai Kristine

Best boy: Horváth Richárd

Narrátor: Ladola József

.

 

“Ahhoz, hogy egy olyan mestermű születhessen meg, mint a Rézangyal Prémium kollekciója határozott elképzelésre van szükség. Időre, szakértelemre és fáradhatatlan kísérletezésre. Mindez az elhivatottság Márton András jellemzője.

Ő az ízek és illatok mestere. Úgynevezett blendmester. Méghozzá a legjobbak közül.

A blendmester bírál. Sokat és sokszor, hisz pálinka és pálinka közt óriási különbség van. Ő pontosan tudja mi.

A blendmester célja, hogy több különböző, eltérő íz és illatkarakterekkel bíró pálinkát egy egésszé adjon össze. Házasítsa azokat.
Célja, hogy létrehozzon egy újat, egy jobbat. A legjobbat.

Márton András felel azért, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz és illatkarakterek a Rézangyal minden egyes prémium kollekciós palackjában, tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra.”

.

 

“Ezeket, az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk, majd osztályoztuk a legfőbb jegyek és karakterek mentén, végül pedig felvázoltuk ezek íztérképét. A prémium kollekció tagjait úgy választottuk ki, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra. Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható” – fogalmazott Márton András, a Rézangyal blendmestere, aki minden egyes palackon aláírásával vállal garanciát a kivételes ízélményért.