Porsche 911 szerviz

Info
 • Ügyfél

  Kövesdán Kft

 • Kategória

  Arculat, website, webdesign, frontend, backend, fotózás

Project
 • Kedveltük ezt a munkát, hiszen mind a megrendelőnk személye, mind a Porsche márka is igazi húzóerőt és munkaélményt jelentett.
  A remek partnerkapcsolatot mi sem mutatja jobban, minthogy szimpla logofrissítéssel kezdtünk neki a projektnek, amit később teljes arculatváltás, majd weboldal kialakítása követett.
  Úgy véljük igazán igényes siteot sikerült létrehoznunk, amelynek központi elemei voltak a tulajdonosok legendás autóról, és alkatrészeirőlkészített fotók is, melyeket az egér mozdulatára körbeforgó felületen muatttunk be.

Első munkafázis a logó- és emblématervezés volt. Mindenképp olyan logót szerettünk volna készíteni, amely egyszerre fejezi ki a cég profilját, a Porsche életérzést, és a vállalkozás nevét is magában hordozza. Különféle skiccek és tervek után megszületett a végleges terv, amely a klasszikus címer alakú Porsche emblémára utal.

 

 

Az elkészült logó után rögtön kamerát ragadtunk, és csapatunk nekilátott lefotózni és megörökíteni a szerviz mindennapjait. A legkülönfélébb folyamatokat rögzítettük, az alapozástól a raliautók tuningolásán keresztül az értékesítésig.

Fotózást követően a weboldal megtervezése következett. Szerettünk volna egy egyszerű, letisztult, ugyanakkor vagány és látványos siteot tervezni. A főoldalon bemutatjuk a cég tevékenységét, ahonnan elnavigálhat a felhasználó a különböző munkafolyamatok aloldalára, ahol bővebb információkat tudhat meg. A Szerviz menüpont bemutatja a Kövesdán Kft. által nyújtott szervizelési lehetőségek, mint például a Tuning, a Karosszéria javítás, valamint a Restaurálás.

A Sales aloldalon helyeztük el a cég által értékesített Raliautókat. A sportkocsikat körbefotóztuk több szögből, retusáltuk, majd beágyaztuk a felületre, így lehetőség nyílik a járművek 360 fokos körbeforgatására. A szervizelés és épített autók eladásán túl a megrendelőnk másik fő profilja az alkatrészek beszerzése és értékesítése. Ezért a Sales menüpont másik része az alkatrészekre korlátozódik. Itt a látogató különböző kategóriákon belül vásárolhat termékeket az adott autótípusokra, amelyet az üzletben tud átvenni.

Helyet kapott továbbá az oldalon Képgaléria, amely a cégtulajdonos ralizásban elért sikereit és a cég mindennapjai hivatott bemutatni, Hírek, Versenynaptár, valamint Kapcsolat menüpont. A site reszponzív kialakítású, így mobilon, tableten és számítógépen egyaránt használható, hiszen az adott képernyő felbontásának alapján változik a tartalom elrendezése.

 

 

A website elkészítését követően leporello prospektust készítettünk, terveztünk különböző szórólapokat, kirakat matricákat, levélpapírt, egyedi bélyegzőt, valamint rendszámtábla tartó panelt is.

Lehetőségünk nyílt egy igazán extravagáns névjegykártya gyártására. A textúrás fekete színezett karton alapanyagra az adatok szitanyomással kerültek fel, a hátlapon a logót és a hátteret arany festékkel szitáztattuk, továbbá sarokkerekítéssel vágattuk a kártyákat. A végeredmény egy letisztult, elegáns és premium minőséget tükröző, modern névjegykártya lett.