Royal Lazac

Info
 • Ügyfél

  Hering Trade Kft.

 • Kategória

  Csomagolástervezés, fotózás, PR

 • Év

  2016

Project
 • A Royal lazacfilé a Hering Trade kft. legmagasabb minőségű terméke, amit tradícionális eljárással, hidegen, bükkfán füstölnek.
  Megbízásunk során felmértük a piaci és vásárlói igényeket, melyre reagálva a prémium termékcsalád számára egy új, nemzetközi trendeket követő tredibb, maibb, kifejezőbb és premiumizált külsőt terveztünk, amelynek a termék és image fotózását, valamint PR eseményét is végeztük.
  A PR event során a Bp.-i St. Andrea étteremben három ismert séf – Sipos András (Susu Bar), Bernát Dániel (Rézkakas), és Susánszky Ádám (Zing Burger) – közreműködésével mutattuk be az új termékcsaládot.

 • Említések

  Packaging Of The World
  World brand design
  Favourite Design

A termék jelenleg három – natúr, Barrique Szilvapálinkás és Mézes Ágya Meggy likő+fűszerek – ízesítéssel kapható. Utóbbi kettő, különlegessége miatt a Gourmet Edition jelzőt viseli. A csomagolást úgy terveztük, hogy távolról is jól látható legyen az ízesítés, hiszen korábban az összes íz fekete külsőt viselt, szöveges ízjelöléssel, így nehéz volt megkülönböztetni.

Termékfotózás

A tervezés és gyártás után már csak egy dolog következett, a fotózás. A képeknél ügyeltünk rá, hogy ínycsiklandozó módon jelenítsük meg a terméket és a csomagolást is egyaránt.