A projekt

The Pálinka Bar

A Rézangyal közel 10 éve aktív szereplője a nagy és közepes fesztiváloknak. A korábbi mobil pálinkabárok fölött már eljárt az idő, így a mi feladatunk volt egy új autó létrehozása, ami már az első évben +53% értékesítésnövekedést mutatott a korábbi autókhoz képest.

This is Hungary, lets drink Pálinka

Drink outside of the box

High five, high 4

Ok… Ok… But first Pálinka

Hungarians drink pálinka, get with it.

és a társai.

Millió szlogent gyártottunk, majd formába öntve ezeket az autó matricázható felületeire igazított terülőmintát alkottunk. Hogy ez a felület – vagyis a láthatóság – nagyobb legyen az autóra két oldalra és egy felfelé nyíló szárnyat is terveztünk.

HEYTHERE kreatívügynökség, The Pálinka Bar, A Rézangyal közel 10 éve aktív szereplője a nagy és közepes fesztiváloknak. A korábbi mobil pálinkabárok fölött már eljárt az idő, így a mi feladatunk volt egy új autó létrehozása, ami már az első évben +53% értékesítésnövekedést mutatott a korábbi autókhoz képest.HEYTHERE kreatívügynökség, The Pálinka Bar, A Rézangyal közel 10 éve aktív szereplője a nagy és közepes fesztiváloknak. A korábbi mobil pálinkabárok fölött már eljárt az idő, így a mi feladatunk volt egy új autó létrehozása, ami már az első évben +53% értékesítésnövekedést mutatott a korábbi autókhoz képest.HEYTHERE kreatívügynökség, The Pálinka Bar, A Rézangyal közel 10 éve aktív szereplője a nagy és közepes fesztiváloknak. A korábbi mobil pálinkabárok fölött már eljárt az idő, így a mi feladatunk volt egy új autó létrehozása, ami már az első évben +53% értékesítésnövekedést mutatott a korábbi autókhoz képest.HEYTHERE kreatívügynökség, The Pálinka Bar, A Rézangyal közel 10 éve aktív szereplője a nagy és közepes fesztiváloknak. A korábbi mobil pálinkabárok fölött már eljárt az idő, így a mi feladatunk volt egy új autó létrehozása, ami már az első évben +53% értékesítésnövekedést mutatott a korábbi autókhoz képest.