Hírek

Alkoholmentes párlat? – Werk

Magyarországon először a Coca-Cola HBC Magyarország kezdi meg a Fluére, azaz alkoholmentes párlat forgalmazását, mi pedig segítünk a bevezetés kapcsán.
Íme pár week anyag a legutóbbi fotózásról.

Arculat, Egyéb | 2019.08.29.

Az ellentmondásosnak hangzó, és Európában is újdonságnak számító ital az egyre népszerűbb alkoholmentes italok, a mocktailok fontos alapanyaga lehet a jövőben.

A gőz-desztillációs gyártási folyamatnak köszönhetően az új italt intenzív növényi esszenciák és illatok, valamint hosszú lecsengés jellemzi. A Fluére az alkoholos italok élményét nyújtja, az alkoholmentes italok biztonságával.

„Az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes italok iránti kereslet megnövekedésével egy új, prémium kategóriát megalkotva lépünk a piacra a Fluére-rel. Augusztus végétől az alkoholos koktélok ízvilágához hasonló italokat élvezhetnek majd azok is, akik valamilyen okból nem fogyasztanak alkoholt” – mondta Haász Dömötör a Coca-Cola HBC Magyarország Premium Spirits Brand Managere, a termék hazai bevezetése kapcsán.

Fluére: alkoholmentes párlat, promóció, ügynökség, mocktail, koktél, itallap, perfect serve, heythere
Fluére: alkoholmentes párlat, promóció, ügynökség, mocktail, koktél, itallap, perfect serve, heythereFluére: alkoholmentes párlat, promóció, ügynökség, mocktail, koktél, itallap, perfect serve, heythere
Fluére: alkoholmentes párlat, promóció, ügynökség, mocktail, koktél, itallap, perfect serve, heythere